viernes, 4 de mayo de 2012

Activitat 19 - Alexia Verdaguer


Bancs d’imatges

AGE Fotostock:

Descripción: Leis and Grass Skirts. Código Foto: COB-CB032546. Fotógrafo: Corbis. Colección: Corbis RF. Royalty Free

-Per poder trobar aquesta primera imatge, he introduït les paraules “moda cultural” al cercador seleccionant només la casella “Royalty free”. Aquesta foto m’ha semblat la més adequacada degut a la seva tradicionalitat d’una banda però també per el seu significat de moda universalment coneguda i conservada desde els seus inicis.
No es pot arribar a determinar si es tracta d’una foto de tipus editorial o creative pero sabem que és lliure de royalties.


Títol: classical dancer

Getty images:
Aquesta imatge va esser seleccionada després de inscriure les paraules “tradició clasica” en el cercador. Em va semblar interessant publicar aquesta imagte al blog ja que reflecteix el que per la nostra cultura ha sigut desde els seus inicis un emblema de l’art i un model de bellesa. Les dues fotografies que he escollit, tot i el seu significat equivalent en diferents societats, mostren una visió totalment diferent de la bellesa i la moda.
Aquesta fotografia és de tipus creative i és lliure de royalties.

La pàgina d’imatges “Getty imatges” ha sigut la més completa que he trobat, en ella es pot percebre la informació més completa, tot i haver de buscar més temps per trobar el reultat de la cerca per què aboca conceptes més amples, es pot saber si cada imatge és de tipus creative o editorial, si està lliure de dret o si té drets gestionats. En canvi, a la web de “AGE fotostock” no es pot arribar a saber si es tracte d’una imatge creative o editorial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario