miércoles, 11 de abril de 2012

Activitat 13 - Cristina Belmonte

Exercici individual

  1. Cerca a Google Acadèmic

Cerca informació sobre un tema concret relacionat amb la temàtica general del teu bloc (pot ser sobre el mateix tema de l’activitat A13), i fes un informe indicant:

a) Equació de cerca realitzada
(nueva OR new) AND(película OR film) AND Christopher Nolan

b) Copia els 10 primers resultats de la cerca (títol i url)










8-[PDF] LECTURA






c)Tria un document obtingut com a resposta, copiant l’inici (títol i primeres línies de text) i la url. Justifica la teva elecció.


He triat aquest link ja que parla sobre l'última pel·lícula estrenada de Christopher Nolan.



d) Valora els resultats obtinguts i compara Google Acadèmic amb el cercador general de Google

Si comparem Google Acadèmic i el cercador general de Google, comprovarem que el cercador Acadèmic conté menys cerques apropiades a la cerca que estem fent. El cercador de Google i sobretot el cercador avançat de Google troben més opcions més acotades al que busquem.

  1. Creació d’una alerta amb Google Alertes

Crea una alerta a Google sobre un tema concret relacionat amb la temàtica general del teu bloc http://www.google.com/alerts?hl=es  i fes un informe indicant

a) Configuració de l’alerta, indicant: consulta, tipus de resultats, freqüència, i quantitat.

Consulta:

Christopher Nolan


Tipo de resultado:



Todo

Frecuencia:
Cuando se produzca
Cantidad:
Todos los resultados



b)Tria dos dels documents obtinguts com a resposta i copia l’inici (títol i primeres línies) i la url. Justifica la teva elecció.

Batman y Catwoman en la portada de Entertaiment
El 26 de Julio llega el "colofón" final de la saga de Christopher Nolan, que se sitúa como una de las mejores versiones del hombre murciélago, según vuestras puntuaciones. Batman es ahora perseguido por las fuerzas de la ley lideradas por su amigo el ...




Dirección: Christopher Nolan Género: Aventura, Acción Distribuidora: Warner Bros Estreno: 27 de ...

He triat aquests dos links ja que parlen de la nova pel·lícula de Christopher Nolan, encara per estrenar. Batman: the dark knight rises.

d) Explica tot el procés (si has modificat l’alerta o no a partir dels primers resultats, quantes alertes i quants documents has rebut, etc), valora els resultats obtinguts i el servei d’Alerta de Google a partir d’aquesta experiència.

Vaig entrar a la web de google alertes i vaig introduir el nom del director que volia consultrar. He triat aquest director ja que les altres dues cerques també anaven relacionades. A quantitat vaig introduir l'opció "sólo los mejores resultados", però al no rebre resposta, vaig canviar-ho per "todos los resultados". Els resultats obtinguts ara són d'actualitat i interès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario