lunes, 13 de febrero de 2012

Activitat 1 - Marta Diego, Cristina Belmonte


1. Posa un exemple de permanència de la tradició oral en l’actualitat i justifica la teva elecció
La música, la moda i el cinema són elements que varien en funció dels gustos o preferències temàtiques de les persones i, normalment, són semblants en un mateix grup social. És per això que en aquests temes la tradició oral encara és molt present. Entre ells, els amics, comparteixen música, comenten i aconsellen noves pel·lícules a taquilla i parlen de noves marques de roba que, tard o d’hora, adquiriran.

 2. Fes una breu explicació (pròpia, no copiada) dels següents conceptes. Pots donar la teva opinió:

- “nadius digitals”: Aquelles persones que han nascut en les darreres generacions i no recorden un món sense internet. S’han adaptat a les noves tecnologies des de ben  petits.

- “immigrants digitals”: Aquelles persones de generacions més allunyades en el temps que van néixer i créixer sense les noves tecnologies tot i utilitzar-les ara.

- “web relacional” i quins són els seus aspectes clau: És un tipus de web nou en el que a més de comunicar continguts (com en la web tradicional) podem intervenir i participar de manera molt més directe amb altres usuaris de la xarxa. Per mitjà de blocs i xarxes socials per exemple.


3. Fes una relació dels productes o serveis de la Web social dels quals siguis un usuari actiu (és a dir, dels que tinguis obert un perfil) i una altra relació dels que coneguis o hagis vist algun cop, encara que no siguis un usuari actiu. Pots agafar com a referent la relació d’eines de la web social dels apunts.

Cristina Belmonte
Sóc usuària activa de: facebook, twitter, google, youtube, patatabrava, linkedin
Conec però no sóc usuària: flickr, blogger, tuenti

Marta Diego
Sóc usuària activa de: facebook, twitter, google, youtube, patatabrava, tuenti, tumblr, blogger, fashionlista.
Conec però no sóc usuària: flickr

No hay comentarios:

Publicar un comentario