domingo, 26 de febrero de 2012

Activitat 5 - Marta Diego, Cristina Belmonte



1. Una fotografia representativa de Dinamarca que estigui sota la llicència de creative commons d’atribució que no permeti un ús comercial:
  
Títol: Denmark-39
URL: http://www.flickr.com/photos/mazz78/4969542456/lightbox/

Copenhagen (Dinamarca) destaca per la seva arquitectura fora de l’habitual, on hi dominen els colors estivals i la tranquil·litat i la pau dels seus ciutadans, coneguts arreu del món per l’ús de la bicicleta com a principal mitjà de transport.

Aquesta imatge recull el primer aspecte destacat de la ciutat de Copenhaguen, la seva arquitectura característica.



2. Una imatge representativa pel tema del bloc sota la llicència de creative commons d’atribució que no permeti un ús comercial ni que pugui ser modificada:

Títol: Third Thursday, Fashion Night

En aquesta imatge apareixen un conjunt de models que estan sent preparades per sortir a desfilar a la passarel·la. Destaquen els pentinats recollits i els colors vius en els llavis d’aquestes. Aquesta imatge l’hem escollit per resumir la part de moda del nostre bloc, ja que en una passarel·la en on els dissenyadors/res mostren el resultat dels seus treballs.


3. Breu valoració de Flickr i de les seves opcions de cerca d’imatges per llicències d’ús.
Flickr és un lloc web que permet emmagatzemar, buscar i compratir fotografies i vídeos en línia. És una bona manera de fer públiques les teves fotografies i mostrar-les al món amb l'incentiu que pots fer-les visibles amb un copyright que permet que el públic les pugui veure però no utilitzar-les sense el teu consentiment. Té un bon mètode de recerca, de manera que pots trobar qualsevol fotografia que t'interessi en tan sols uns segons mitjançant la cerca avançada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario